Najnoviji poslovi

Ako želite pristupiti svojem profilu izvan postupka prijave, morat ćete odabrati  radno mjesto  na web stranici i kliknuti na Prijavi se.  Nakon što kliknete na Prijavi se , bit ćete preusmjereni na stranicu radnog mjesta, gdje možete odabrati Prikaz profila na gornjoj traci izbornika, prijaviti se i otvoriti podizbornik Poslane prijave. 

Nakon prijave moći ćete vidjeti radno(a) mjesto(a) za koje(a) ste se prijavili, vidjeti svoju(e) prijavu(e) i status svoje(ih) prijave(a).  

Nakon što se prijavite na svoj profil, bit ćete preusmjereni na zaslon profila kandidata, na kojem možete odabrati Moji dokumenti.

Ovdje možete uvesti dokumente s uređaja, Dropboxa ili Google Drivea.  Uzmite u obzir da u sustavu možete držati samo jedan životopis odjednom.

Odjel za akviziciju talenata pregledat će vaš životopis i interese u skladu sa zahtjevima radnog mjesta. Ako postoji interes da idete u daljnje krugove natječaja, kontaktirat će vas predstavnik tvrtke Novo Nordisk za akviziciju talenata u vezi sa sljedećim koracima. 

Također, status svoje prijave možete uvijek vidjeti tako da odete na Prikaz profila i odaberete Poslane prijave.  

Uvijek možete pregledati status svoje prijave tako da se prijavite u sustav i odaberete Prikaz profilaa zatim odaberePoslane prijave.