Sadržaj ovih web-stranica vlasništvo je Novo Nordiska i zaštićen je zakonima o autorskim pravima. Tržišni znaci, uslužni znaci, tržišni nazivi, logotipi i proizvodi prikazani na ovim web-stranicama zaštićeni su u cijelom svijetu i ne mogu se koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke Novo Nordisk. Preuzimanje je sadržaja s ovih web-stranica dopušteno, no samo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu.  Nisu dopuštene izmjene ni daljnja reprodukcija sadržaja. Sadržaj se inače ne smije kopirati ni upotrebljavati na neki drugi način.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetskih stranica Novo Nordiska smatra se kršenjem autorskih prava i može rezultirati sudskim i drugim postupcima protiv prekršitelja. Ukoliko smatrate da je Novo Nordisk na bilo koji način povrijedio vaša autorska prava ili druga prava, molimo da to prijavite na e-mail adresu: podaci@novonordisk.com. Vaš zahtjev će u najkraćem roku biti razmotren i ukoliko je opravdan, sporni sadržaji bit će odmah uklonjeni.

Pitanja, komentari, prijedlozi i ostala komunikacija, uključujući ideje, izume, koncepte, tehnike i znanje koje možete proslijediti na ove web-stranice ili na neki drugi način tvrtki Novo Nordisk, elektroničkim ili nekim drugim putem, nisu povjerljivi i postat će vlasništvo tvrtke Novo Nordisk koje će ona moći koristiti bez ograničenja na bilo koji način i u bilo koju svrhu, uključujući razvoj, proizvodnju i/ili puštanje u promet robe ili usluga.

Vaš pristup ovim web-stranicama i upotreba sadržaja regulirani su pravom Republike Hrvatske te se tumače u skladu s istim.