Ako želite pristupiti svojem profilu izvan postupka prijave, morat ćete odabrati  radno mjesto  na web stranici i kliknuti na Prijavi se. Nakon što kliknete na Prijavi se, bit ćete preusmjereni na stranicu radnog mjesta, gdje možete odabrati Prikaz profila na gornjoj traci izbornika, prijaviti se i otvoriti podizbornik Poslane prijave. 

Nakon prijave moći ćete vidjeti radno mjesto za koje ste se prijavili s pripadajućom prijavom i status prijave.

Nakon što se prijavite na svoj profil, bit ćete preusmjereni na zaslon profila kandidata, na kojem možete odabrati Moji dokumenti.

Ovdje možete uvesti dokumente s uređaja, Dropboxa ili Google Drivea.  Imajte na umu da u sustavu možete imati samo jedan životopis odjednom.

Odjel za ljudske resurse pregledat će vaš životopis i interese u skladu sa zahtjevima radnog mjesta.  Ako se procijeni da trebate biti pozvani u daljnje krugove natječaja, kontaktirat će vas predstavnik tvrtke Novo Nordisk za ljudske resurse talenata radi idućih koraka. 

Također, status svoje prijave možete uvijek vidjeti tako da odete na  Prikaz profila  i odaberete Poslane prijave.  

Uvijek možete pogledati status svoje prijave tako da se prijavite u sustavi odaberete Prikaz profila te zatim Poslane prijave.