Karijera

Ukoliko niste pronašli otvorenu poziciju koja odgovara Vašim interesima, otvorenu molbu i podatke možete poslati putem kreiranja profila kandidata.

Želimo podsjetiti medije da, kao farmaceutska tvrtka koja proizvodi lijekove koji se izdaju na liječnički recept, podliježemo regulatornoj usklađenosti. Točnije, niti jedan od proizvoda koje ova tvrtka proizvodi ne može se promovirati prema stanovništvu i javnosti. Ne dovodeći u pitanje slobodu medija, naša predanost propisima obvezuje nas da  primjenjujemo ovo važno ograničenje u vezi s promicanjem lijekova koji se izdaju na liječnički recept.

Novo Nordisk ima veću potražnju za određenim lijekovima od očekivane, što rezultira povremenim i privremenim ograničenjima dostupnosti u ljekarnama. Intenzivno radimo na daljnjem osiguranju kontinuiranih isporuka lijekova. Budući da je sigurnost pacijenata naš prioritet, savjetujemo pacijentima da prate promjene na web stranici HZZO-a Poremećaj u opskrbi tržišta lijekovima i/ili kontaktiraju svog liječnika. Hvala na razumijevanju.